Strand, zee en zon
Al op een jonge leeftijd kwam ik in contact met watersporten. De zee en het strand zijn ook nog altijd plaatsen waar ik helemaal mezelf kan zijn. Zowel in strand- als watersporten kan ik me helemaal uitleven. Van strandvolleybal tot golfsurfen, ik doe het allemaal heel graag. Zeilen, Surfen, of suppen: als je op een zomerse dag op het water bent, heb je wat mij betreft sowieso een geslaagde dag.

In de zomer van 2020 deed ik mijn eerste surfkamp met een paar vrienden in Frankrijk. Dit was echt iets voor mij! Een week met leeftijdsgenoten naar het strand gaan, surfen, pingpongen, chillen en vooral genieten van de zon. Dat is hoe mijn favoriete vakantie er uitziet.

Tijdens de zomer van 2022 besloot ik om mij te engageren als animator bij een BoardX surfkamp. Vakanties als deze zijn op mijn lijf geschreven. De onderstaande video is een aftermovie van de weken dat ik monitor was bij BoardX.

BoardX Surfkamp ’22 Aftermovie

credits video maker: @tristansteyaert
Categories: Blog